Vælg billetter


 

Tilbage til tillidsfulde relationer og frivilligt medborgerskab

Jonas Norgaard Mortensen lægger op til debat omkring frivilligt medborgerskab, relationer mellem mennesker, fællesskab og den danske tradition herfor.
Fri adgang

Ifølge foredragsholder Jonas Norgaard Mortensen ligger nøglen til den danske rigdom og velfærd i vores tillidsfulde relationer og det frivillige medborgerskab - men er vi ved at tabe og glemme det, og er tiden derfor kommet til igen at fokusere på frivilligheden, fællesskabet og det personlige engagement? Er de nye flydende fællesskaber og ad-hoc frivillige mindre værdifulde end de klassiske foreningsprægede?

 

Med udgangspunkt i sit engagement i værdidebatten om velfærdssamfundet og sine bøger ”Det fælles bedste”, “Det personlige samfund”, og “Det relationelle menneske” vil Jonas Norgaard lægge op til debat omkring frivilligt medborgerskab, relationer mellem mennesker, fællesskab og den danske tradition herfor.

 

Arrangementet afholdes som optakt til den årlige nationale festdag Frivillig Fredag, hvor frivilligheden fejres over hele landet. I år ligger Frivillig Fredag d. 29. september, men fejres i hele uge 39.

Fri entré

Facebook


Venue


Medborgercentret Nordens Plads 16A
2000 Frederiksberg, Danmark

Kalender


BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google